Måndag den 30:e Januari 2012

Arbetsdagen gick som alltid bra =) Efter jobbet mötte ja upp Sara Anna och Edvin. Sara skulle till VC så ja fick va barnvakt åt Edvin under tiden. MYS! <3
Köpte en helium tub med ballonger till Anna eftersom hon fyllde 25 i dagarna. Super glad vart hon och vilket slutade med att ja Anna och Sara satt hemma å skrattade lagom. =P
I morgon är ja ledig och ska passa på att utreda lite ärenden, sköt upp tvättstugan till onsdag. hehe =P
Nu ska jag ringa till Johanna och invänta karln som är och simmar. =)
Min blogg, min skrift!
image description

Söndag den 29:e januari 2012

Sådär då var helgen slut och det är bara 2 dagar kvar på denna månad också. Fan så sjukt fort det går alltså.
Det har varit jobb helg men idag bytte jag dag med min andra kollega så jag kunde ha en sjukt rolig kväll igår.
Tack som fan alla inblandade hade riktigt jävla kul! Hoppas du fick en bra födelsedag Tommy och grattis ännu en gång på 25 årsdagen =)
Idag sov man ganska länge, va hemma vid 4 tiden i natt så de va skönt å sova ut.
Skönt att vara trött nu så blir nog inget svårt att somna om en stund =)
Jag och Kimm åkte hem till päronen en snabbis förut sen träffade vi Sara Chribbe och Erik för lite käk och fika ute hos dom.
I morgon är det jobb sen tvättis på tisdag.
min blogg, min skrift!

Tisdag den 24:e januari 2012

Efter att ha vart ledig från jobbet i 3 dagar, sen arbetar en dag och sen när man kommer hem så är man antingen helt slö eller har massa energi i kroppen. Idag har jag en sån dag där det bara sprutar energi i mina ben. Gick till affären förut och vill nästan börja löpa för att ja fick cp ryck i benen av energi haha. Ja jag vet ja är mupp ibland men vem fan är inte det? =P Så har passat på att använda energin med att laga mat å städa och lite sånt. Sen om en stund ska jag vika in all tvätt eller om jag fastnar framför filmen på 6.an klockan 21.00. =) Nahe, dricka upp tet sen se vart benen leder mig. =) Min blogg, Min skrift!

Fredag den 20:e Januari 2012

Sådär ja. Då va arbets veckan avklarad och jag har ledig helg. Känns underbart!
Nu ikväll åkte jag och Kimm förbi Johanna Dennis och Julia för Kimm skulle prova ett par cross stövlar och jag passade på att mysa med Julia och Johanna <3
Nu har vi hamnat i huset ute på åkern alltså hemma hos Sara Chribbe och Edvin<3 Edvin sover och vi ska straxt fika. =) Har inga planer för helgen så får se vart det leder.
Ha en skön helg alla för de ska jag ha.
Min blogg, min skrift!


Onsdag bla bla bla...

Blev utmanad av sara att köra ett EgoBildRace! Gamla som nya!
Dags å slänga upp MASSA bilder =P Enjoy!
Blond..?
image description
24 bilder får räcka! nu har ja kramp i händerna. haha!
Saknar faktiskt mitt blonda hår lite! ;-)
NÖJD SARA? ;-)
MIN BLOGG, MIN SKRIFT!

onsdag den 18:e Januari 2012

Idag är det ett år sen jag hälsade på älskade Evo!
Jag saknar dig så obeskrivligt mycket och jag tänker på dig SÅ mycket!
Jag skulle göra vad som helst för att få ha dig hos mig igen!
Min älskade ögonsten du är SÅ saknad!
Jag vet inte vad ja ska säga mer än att du är ÄLSKAD OCH SAKNAD av många!
Jag vill att du ska ligga brevid mig när jag ska sova så jag kan bli irriterad på din päls i både näsa å mun. =P
EVO KOM HEM IGEN!!! <3 <3 <3

Onsdagen den 18:e Januari 2012

Besöket hos läkaren gick jätte bra. Va ett årsbesök för mina 11 år med Diabetes. Han gjorde en rutin kontroll på mina fötter och dom så jätte bra.
Mitt blod fett och alla blod värden samt mitt blodtryck såg också fantastisk bra ut. Han va riktigt stolt över mig idag.
Plus att jag gått ner 6 kg sen mitt förra besök i september. Happy Elin! =D
Han tyckte jag skulle fortsätta som jag gör och inte ändra på saker som fungerar. De enda var att jag skulle försöka få ner mitt blodsocker lite till.
Ligger nu runt 10-12 så de va de enda som han kunde påpeka på. Men som han sa att det är ju bara du som kan ändra på det och inget vi kan hjälpa dig med. Sen spelar det ingen roll om jag åker och simmar 30 minuter utan för att jag ska märka skillnad behöver jag bara gå en promenad på 20-30 minuter i lagom takt några gånger i veckan.
Behöver inte ändra så mycket på kosten heller men de är ju inte så att jag käkar ute mat och dricker cola varje dag för de gör jag verkligen inte! Kan hända att man gör det nån gång på helgen med några vänner och det är ingen som kan säga till mig att de är fel eller att ja borde sluta med det. Så de så. =)
Är mycket nöjd med besöket faktiskt!
Efter besöket blev det att möta upp Anna och Tira hos djur doktorn då Tira varit dålig hela förmiddagen. Även Lina, Klint och Daniel var där. Nu får vi hoppas strumpan blir bättre med lite medicin och vila. <3
Nu sitter ja å Klint hemma å väntar på Anna och Lina. Snart kommer även Sara och Edvin hit med! Ska kramas med lilla sjuklingen Edde<3
Sen blire baka sen en fika. =)
Min blogg, min skrift!


Tisdag den 17:e Januari 2012

Idag är det 10 år sedan legenden Eddie Meduza lämnade oss! Hans musik och spelats MÅNGA gånger i mina öron och det finns många Goa minnen till hans musik.
Idag har jag haft tvättstugan, har passat på efter som ja vart ledig idag. Senare åkte ja å Kimm ut te Sara å Chribbe för en fika med massa prat.
I morgon äre dags för besök på Sjukhuset. Ska träffa min läkare och snacka lite om mig och min Diabetes.
Har fått en mörk cirkel runt min navel där jag tar mina sprutor och vart jag än tar dom så gör det ont och ömmar långt efteråt. Så ska snacka lite med honom och se vad de kan göra. Ja menar nålar byter jag varje gång jag ska spruta mig så kan inte va de. Och ja är noga med att inte ta på samma ställe heller. Hörde att det kunde va brock men de får vi hoppas att det inte är!
Uppdaterar i morgon efter besök!
Min blogg, min skrift!


Söndag den 15:e Januari 2012

Sådär då var min jobb helg över men ska in å jobba i morgon också sen får jag vara ledig i 2 dagar. Åkte till stan efter jobbet å träffade underbara Emma<3 en snabbis innan hon skulle åka tillbaka till Stockholm. Måste åka upp till dom snart å hälsa på. Känns som att man bara säger att man ska göra det men MÅSTE göra det. Om det så bara är över dagen så MÅSTE ja åka dit! Väl hemma efter staden så somnade jag faktiskt på soffan ett tag och det var skönt. Tror ja iaf? haha =P Är trött än så lär nog inte bli några problem å somna sen. Ska åka till Maxi om en stund med Kimm sen blire å tat lugnt en sväng innan läggdags. Min blogg, min skrift!

Lördag den 14:e Januari 2012

Idag har jag jobbat och det gick lika bra som alltid. Kimm hämtade mig så åkte vi på 1 års kalas hos Julia. <3 Söta unge till å bli stor så snabbt! Va kul å träffa lite andra människor och också. Fick träffa Jessika och hennes Wilja. En riktig söting de där =)
Julia fick tårta och massa fina presenter. =)
Nu sitter vi ute hos Sara och Chribbe å tar det lugnt. Får se vad kvällen säger. Jobb i morgon och sen blir det en fika med finaste Emma <3 innan hon åker hem till Stockholm igen.
Min blogg, min skrift!


fredagen den 13:e januari 2012

Lovade en bild bomb på Julia men eftersom jag har en ny dator så har jag inte fört över alla bilder från den andra hårddisken. Men ska fixa det någon dag. =)
underbara söta Julia! Du är redan 1 år, helt sjukt va fort tiden faktiskt går. Allt har hänt så fort. Älskar dig underbara unge! <3
Igår var ja med Sara och Edvin, Sara letade efter present till Julia som ska ha kalas på lördag =D Sen blev det hem till lägenheten i Ryd och gick igenom mina gamla dagböcker. Haha fy fan så pinsamt! =P
Sen kom Anna och Malin, och där fortsatte läsandet fast i Annas dagböcker vilket slutade i stora skratt! =D
en riktigt rolig och lärorik dag var det igår haha =D
I morse gick jag upp tidigt för att åka till vårdcentralen för att lämna blodprov och urinprov inför mitt läkarbesök nästa vecka.
Proverna var tvungna att va på fastande mage så ja fick inte äta eller dricka efter klockan 22.00 igår kväll. Segt i morse eftersom jag är så van vid att äta frukost direkt när jag går upp. i onsdags hade ja haft Diabetes i 11 år. Å bevare mig väl va fort åren går.
Helt sjukt. Och med tanke på hur fort åren går kom jag och tänka på döden. Döden skrämmer mig något förbannat. Jag tjuter som ett litet barn så fort tankarna kommer. usch jag hatar det!
Tänker inte gå in på detaljer för då slutar det med att ja sitter i gråtfloder här snart. Har vart ledig torsdag och fredag för jobb helg.
I morgon är det som sagt kalas för söta Julia efter jobbet. Kommer bli super skoj! =D <3
får se vad denna kväll har att bjuda på. Som det känns nu vill jag inte göra nånting!
Min blogg, Min skrift!
image description

Tisdag den 10:e Januari 2012

Jobbat idag och de va skönt å röra på sig lite. =) Efter jobbet blev det lugnt en stund sen åkte jag och Kimm å simmade en stund vilket va super skönt de med. =) Men ja måste lära mig å hålla mig på ytan lite bättre för dom första varven går as bra men sen kommer jag närmare och närmare vatten ytan med vattnet haha. =P
I morgon är det jobb också och börjar en timme tidigare TRÖTT! Men de går. =) Åkte ut till Linghem en snabbis så Milli kunde fixa ett halsband sen gjorde hon ett par jätte fina örhängen till mig. TACK SNÄLLA! <3
I morgon fyller Julia hela 1 år! Helt sjukt, vart har de året tagit vägen? Men mer om de i morgon då ja tänkte lägga in en liten bild bomb på tant Elins skrutt Fia! <3 =D Och i morgon har även jag haft Diabetes i 11 år. De är ju också helt sjukt. Har ännu inte kommit överens med min sjukdom. But thats life!
Min blogg, min skrift!


Måndag den 9:e januari 2012

Nu är mina tre dagar som ledig slut och i morgon vaknas jobb igen. Ska bli skönt å komma ut på banan igen sen kör vi jobb hela nästa helg. GÖTT!
Har haft tvättstugan idag skönt å få det gjort också till nästan gång.
Gjorde en skit god ost-skinksås förut. Fan ja kan om ja vill ;-)
Får se vad kvällen har att erbjuda, vore skönt å göra som resten av dagen. CHILLA!
Min blogg, min skrift!

Söndag den 8:e Januari 2012

ETT STORT GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN ANNA ANDREASSON SOM FYLLER 25 ÅR IDAG! <3
OCH GRATTIS TILL CHRIBBE SOM FYLLER 30 ÅR IDAG =)
MIN BLOGG, MIN SKRIFT!
HAR TYVÄRR INGEN BILD PÅ CHRIBBE PÅ MIN NYA DATOR.

Lördag den 8:e Januari 2012

Igår var det mys med Sara Chribbe och Kimm med mat och prat. mycket trevligt =) <3 Vaknade med ont i nacken, huvudvärk och tandvärk. JIPPI på denna dag! Nyss ätit frukost, ska slänga i min en panodil sen blire en snabb vila i soffan i hopp om att allt försvinner. Var mer täppt i näsan i morse med, trodde skiten höll på att försvinna men NEJ! BLÄ! Nu blire några avsnitt av The Big Bang Theory innan man ska göra nytta av denna dag. Min blogg, Min skrift!

Fredag den 6:e Januari 2012

Känns som att jag och alla busschaufförer är dom ända som arbetar idag. Värsta lugna gatan ute. Sånna här dagar är det skönt å jobba för då är det inte massa jävla liv på bussen. GÖTT!
3 ledigheten närmar sig. Slutar 15.00 idag sen jävlar i mig äre helg!
Och med gödda musik i köket så går tiden fortare. Har gjort en mapp på spotify som heter *Jobbet* med skön musik. =)
Nu ska jag ladda energin den sista biten innan ja är framme sen köra järnet. De va ju raggmunk med fläsk idag. Hur många äter det?
Min blogg, min skrift!


torsdag den 5:e Januari 2012

Ätit mat för en stund sen. Vart kyckling i ugn med ris å gräddsås. Mycket uppskattat av både mig och herrn =) Va lugnt på jobbet idag, på torsdag är det ju soppa så som sagt, rätt lugnt. =)
I morgon är det raggmunk med fläsk och känns som att ja är den enda på denna jord som inte äter det haha =P Sen är jag ledig 3 dagar.
Ska bli skönt faktiskt. kanske man kan bli helt frisk också..?
Igår va ja med Sara på ikano och glodde runt lite sen tog vi en fika med Svärdis och Chribbe och Edde =)
Vidare hem till Vreta Kloster där ja färgade Saras hår och det vart super fint =)
Nahe, åka å handa lite sen chill i soffan resten av kvällen.
Min blogg, min skrift!

onsdag den 4:e Januari 2012

Ibland blir jag så frustrerad och arg. Arg för att jag har Diabetes och måste ta dom där förbannade sprutorna varje dag. Igår och i förregår gick inte vidare alls. Det gjorde ont vart på på magen jag än skulle sticka mig och när jag väl hittar ett ställe så gör det ont när jag ska trycka in insulinet istället. Igår var en sån dag jag kände att ja inte vill ha Diabetes längre, jag vill inte det. Men hur mycket jag än bönar å ber och är guds käraste barn så kommer någon förändring inte ske. Även om dom hittar ett botemedel så är det ändå många före mig som ska ha botemedlet först. Jag vill inte leva med skiten längre, den tar upp för mycket av min dyrbara tid. Så känner jag ibland medans vissa dagar så känns det naturligt att ta sprutorna. Diabetesen är en del av mig men många gånger begränsar den mig för mycket. Jag ser inte fram emot att bli äldre, för jag kommer få SÅ mycket problem med både njurar, syn ja det mesta! Har suttit på google och tittat på olika bilder på vad som kan hända och hur man kan se ut vid problem. Typ fötterna som kan ruttna om man inte vårdar dom, dåliga tänder nae usch. Diabetes skadar min kropp! Aja, nu ska jag till ikano med Bäste Sara<3 och leta present. Min blogg, Min skrift!

Måndag den 2:e Januari 2011

Sitter i soffan med Kimm och tittar på Sommaren med Göran på 4:an. Vart hemma en sväng efter jobbet idag och fixat lite tills sambon kom hem då blev det massa prat å chill i soffan. i morgon är det tvättis som gäller. Ska bli skönt å bli av med högen hehe. Är ledig i morgon så får passa på då =P Är ledig på onsdag med och då ska ja å sambon fixa lite grejer innan hon åker till sin familj i Falkenberg för å fira sin 25 årsdag på torsdagen. Nahe, tack för mig. Min blogg, Min skrift!

Söndag den 1:a Januari 2012

Då ska man lära sig skriva 2012 istället för 2011. Det kommer med tiden skulle jag tro =) Första inlägget på första dagen på det nya året. Hoppas alla som jag inte hann träffa hade en fantastisk dag/kväll igår för det hade jag. Min kväll var underbar. Tack alla inblandade. =) <3 Idag blir det inte något speciellt gjort skulle jag tro. Ska försöka bli av med eländet i näsan, det har börjat svida i näsan efter all jävla nässpray med mentoh trotts det lilla ja använder det. I morgon är det jobb som gäller. Kör barre Elin! Sov ut lite idag, tyckte jag behövde det. Blev väckt av min favvo =D <3 Nu blire chill för hela slanten tills något bättre komms på. Min blogg, Min skrift!

RSS 2.0