Måndag 27:e April 2209

As skönt väder idag då =) Kan ju inte bli bättre nästan . Och det är så mkt som hunnit blomma fram redan, fort går det nu innan våren kommr =)
Jobbat idag, kul som vanligt =) Och jobbar ju bara till Torsdag, sen ledig på fredag. Skönt =)
Jaa det vart ju inte mycket skrivet idag hehe... Men några rader allt =)
Ha de gott så hörs vi!

Älskar dej Kimm!<3

Puss å kram

24:e April 2009

Jaa då sitter jag hemma hos Kimm. Ska sova själv här i natt, han skulle ligga över hos Svärdis för dom skulle åka tidigt i mrogon på Rally i Kisa. Och jag ska ändå jobba i morgon med på Hamlet så det blir kanoners. Har jobbat hela denna vecka plus dubbelpass igår. Men de är skönt att jobba lite extra, om dom frågar om ja vill jobba extra så borde dom väl va rätt nöjda med mig..? Ananrs brukar det va: Trevlig helg, ses på måndag.
Så ja tycker det är jätte kul om dom frågar om jag vill jobba mer.
Sen fick jag veta idag at jag har garanterat jobb i sommar om det saknas folk på Hamlet, och det är också skönt =)
Min framtid börja ljusna lite hehe. =)
Så i mrogn börjar kl.1 och kör till kl.5 skönt =) Sen blir det hem till mamma och pappa för att äta lite mat sen bort till Johanna för Carina fyller 50 i morgon så då blir det lite fest där, men jag ska va nykter =)
Ska inte dricka förns nästa helg då de är Valborg.. Händer då förästen..?
Aja ska sussa kudden nu snart...
Ha de fint gott fölk så hörs vi.!

Älskar Dej Kimm MEST För ALLTID!<3      Du är ALLTID Min!<3

22:e april 2009

Allt känndes så bra innan men nu så vet jag ingenting längre.

22:e April 2009

Sitter hemma hos Kimm och har recis tagit mig ett glas Oboyé och en macka. Blev låg som vanligt nu för tiden under kvällen. Hoppas jag får en tid snart till Sjukhuset så jag kan åka dit och prata med dom. Tror jag får sänka mina enheter lite.
Praktiken på Hamlet går undan, och jag har kul som satan där, trivs verkligen som fisken i havet.
I morgon ska jag köra dubbelpass. Först 10-14.30 sen tillbaka kl.18.00 och köra några timmar, så jag får köra lite kväll också =) Så de ska bli kul =)
Annars så händer det inte så mkt längre om dagarna. Är ju ganska så trött när ja kommer hem och så ont i fötterna.
Och denna vecka har ja lingonveckan också så då tynger det på extra mycket på ryggen och skit.. Usch inge kul men måste man så måste man hehe. Cyklar nu mera till Hamlet också gjort det hela denna vecka och förra =) Går kanoners =)
Hoppas jag får soommarjobb där så är sommaren klar =)
En del av personalen där hoppas att jag blir timanställd också, dom tycker det skulle va bra. Men vi får se vad bossen säger, så mans ka inte hoppas på för mkt. Men jag hoppas så jag nästan spricker så jag känner mig som hemma där. Jag lär mig mer och mer för varje dag och det sätter sig mer och mer i huvudet och de är så himla skönt. Jag märker också att ja frågar mindre och det går på rullande band =) As härligt . Och kockarna och den andra personalen är så snälla emot mig och dom skämtar med mig och med varan. Nae de är så jävla bra där =) Ja kan fan inte komma på nåt som är negativt där just nu. Det är bara massa possitiva tankar i mitt huvud om underbara Hamlet =) Det va som chefen sa när ja va där helgen innan ja skulle börja praktiken. "Vi är som en liten familj och tar hand om varan" Och det märks =) Alla är som syskon med varan. As härligt =)
Nae nog pratat om Hamlet. Men ja fick med några rader i inlägget iaf. =)
Ha de fint så hörs vi gott fölk och kära läsare =)

Älskar Dej Kimm!<3

Peace!     Puss!

Lördag 18:e April

Ja helg igen då. Fan så skönt, och det är bra väder också.
Vad händer då.? Ingetning typ. Ja jobbar å sliter på Hamlet på veckorna och slapapr på helgerna. Skönt som fan.
Orkar inte göra nåt längre. Orkar inte dricka eller festa, det har blivit så jävla enformit. Supa varje helg va fan känar det till.? Ingenting. Då kan man lika gärna spara pengar och göra nåt roligt för istället. Nae... Dricka är bara tråkigt, det kan man göra en annan gång.
Nahe om man ska göra nåt kanske.?



Älskar Dej KimM!<3


Torsdag 9:e April 2009

Tjollahopp.! Igår var det tråkigt väder men idag är det bra vädret tillbaka igen. =)
Det blir inte så mkt gjort när man har lov märke jag.
Man bara chillar för det mesta hehe. Efter lovet har jag bara 5 veckor kvar på praktiken... Veckorna går så fort när man är där så jaa, hehe. Tråkigt kommer det bli. 
Men bara hoppas att dom vill att jag ska komma tillbaka till sommaren eller nåt =)
Nu är det bara 2 månader kvar till jag tar studenten haha =) Faaan så väl =) Jag längtar som satan och jag är redan nu nervös haha:P inte bra de här:P
Nae nu ska ja göra iordning lite tror ja...
Ha de fint gott fölk i värmen =)

Älskar Dej Kimm!<3

Peace Out!

Tisdag 7April 2009

Jaa... Då är man 19 nu då. =)
Bara 1 år till väntan på nåt kul hehe. Tack alla som kom och firade mig. Och tack alla för uppvakningen med ett Grattis, TACK TACK TACK =)  Jag fick bra väder också på min födelsedag, och jag brukar nästan alltid ha regn hehe. Så det va kul. Och att vädret håller i sig även idag =) Men sen skulle det tydligen vara dåligt ons,tors och fredag, men det får vi hoppas på att det inte är =) Ska ju till Elmia Fredag och Lördag och då måste det ju vara bra väder.
Har ju även påsklov denna vecka så det blir lite chill från praktiken hehe =)
Nae nu ska ja tjata lite på min pojk om att vi ska ut i fina vädret =)
Ha de fint gott fölk så hörs vi! =)

ÄLSKAR DEJ KIMM!<3

Puss Och Kram Elin!

6April 2009

GRATTIS TILL MIG. JAG FYLLER ÅR IDAG =)

PUSS Å KRAM!

Tisdag 1 April 2009

Dags för en uppdatering ser ja hehe...
Jaa 1 vecka på praktiken har gåt och det går jätte bra tycker jag. =) Idag sålde jag för 3800kr ca under luchen bara och jag själv hehe.. =) Rätt bra faktiskt =)
frågade om sommar jobb idag och hon sa att hon försöker lägga upp personalen för att dom inte ska behöva ta in extra personal men ibland så får dom göra det iaf och då låg jag väldigt bra till sa hon =) och det va väldigt kul att höra faktiskt .
Jaa två dagar kvar på denna vecka sen har jag lång ledigt. Först påsklov nästa vecka sen måndagen veckan efter =). Skönt som satan =) Och på måndag nu efter helgen så fyller jag år hihi. =) 19 år, tråkigt men man måste ju fylla det med hehe. Så nu är det BARA 1 år kvar tills nåt kul händer igen hehe.:P
Igår firade jag och min älskling Kimm 1 år =) hihi. Vi käkade mat och så en film =) Mysigt, får vi göra lite oftare tycker ja =)
Sen igår var det också 8 månader sen vi fick ta bort Smulan, min mysigaste kisse någonsin. Saknar henne enormt mkt. Ingen som skäller på en när man kommer hem hehe =)
Men de är ju sånt man måste göra också tyvärr när man skaffar sig djur.
Sen helgen som kommer på påsklovet blir det Elmia =) Kul Kul =) Hoppas de är bra väder då med =)
Denna vecka skulle det tydligen vara såhär fint hela tiden =) Å de är bra =) Och förmodligen helgen också =)
Nae ska göra annat tror ja =)
Ha de fint så hörs vi gott fölk!

Älskar Dej Kimm Johansson!<3

Puss Och Kram EliN! =)

RSS 2.0