Tisdag den 29:e November 2011

Idag har jag jobbat, va inte så sugen påt när ja gick upp i morse men när dagen va slut så kände jag mig nöjd. =)
Blev hämtad av sambon då vi åkte till ÖB och handlade lite sen till Ikea och käkade mat GOTT SOM FAAN! =D Handlade lite där också sen hem och slog in lite mer julklappar sen tog vi bussen till stan och mötte upp Lina som skulle till tandläkaren så vi passade Daniel så länge. Söt unge de där alltså. =) Sen åkte vi hem och fikats och snackade massa och jag slog in lite fler julklappar. Och nu är jag näst intill färdig. Kommer nog behöva köpa nån mer tror jag. Känns bra som fan. Känner mig jävligt snäll i år mot mina nära och kära. =D
I morgon blire jobb 8-16.00 sen ledig på torsdag sen jobbar jag fredag-måndag. =)
Nahe, de va la allt för denna gång tror jag. Just de, bäste Sara klickade hem Löshår till mig idag med! Kommer bli mycket bra och ni ska få se före och efter bild när det blir läge. =D

Min blogg, Min skrift!


Måndag den 28:e November 2011

Vart på ikanohuset och ikea idag och handlat NÄSTAN alla julklappar. Har inte mycket kvar nu och det är riktigt skönt för jag vägrar vara ute sista dagarna. Då tänker ja nog inte ens visa mig ute alltså. 
Fick hjälp av sambon hemma och slå in alla julklappar så de också är färdigt =)
Gick förbi Expert också sen inne på ikea köpte jag lite tavelramar så nu har vi ramat in alla barn plus lite till och ställt upp hemma också =) Mycket fint =D 
I morgon är det jobb som gäller efter att ha vart ledig i 3 dagar. Ska bli skönt å jobba lite sen jobbar jag helgen som kommer också =) GO ELIN!  Har ju bästa människorna som jobbar samma helg som jag så akn ju inte bli bättre. =)
Ska snart börja skala potatis för snart kommer Kimm och då ska vi gå en promenad sen hem och laga Hasselbackspotatis med bultkött och grönpepparsås! SÅ JÄVLA GOTTIGT! Love It!
Saknar min Johanna lite faktiskt, skulle vilja träffa henne och prata med henne känner jag! Hoppas vi kan ses snart!<3 De är så lätt och prata med henne och hon förstår mig verkligen även om det inte handlar om nått speciellt. 
Love You Girl! <3 
Nu blire potatisskalning!
Min blogg, Min skrift!

Gammal bild men fulla å glada! =P <3

Fredag den 25:e November 2011

Fredag och påväg till jobbet. Bara idag sen är jag ledig i 3 dagar. Ska bli riktigt skönt faktiskt. I morgon blir det sova ut fast inte så länge för jag och Kimm ska till Tornby och ikano. =) På söndag blire middag hos farmor och farfar med vinterljus promenad på kvällen. =)
Träffade bäste Mia igår, var evigheter sen och det märktes för vi pratade nästan i mun på varann. Hehe. =) Men de va mycket trevligt faktiskt. <3
Idag efter jobbet blire att åka hem och jul pynta lägenheten med sambon.
Samt baka tårta till Tira som fyller år idag och en tårta till oss andra. =)
Ha en bra fredag alla och en bra helg!

Min blogg, Min skrift!


Onsdag den 23:e November 2011

Igår blev det grillning och potatisgratäng med Kimm, Sara, Chribbe och Svärdis ute på landet =)
Va riktigt trevligt faktiskt och gott som satan. Lite grillad fläskfille såhär i kylan om kvällarna =)
Ledig idag från jobbet och skönt som fan var det. Sov nog kanske lite för länge men de va skönigt =)
Har ledig helg i helgen. På lördag ska jag till Ikano kanske med Sara och Edvin och söndag är det middag ute hos farmor och farfar. =)
Ska åka och titta på brors nya bil senare som  han köpte igår, har sett bild på den och den är riktigt nice =)
Skulle ha träffat Johanna och Julia idag men det blev inställt. Hoppas vi ses snart <3
Nu ska jag städa lite.
Min blogg, Min skrift!

Söndag den 20:e November 2011

Efter mycket slit så går det nu väldigt mycket bättre på arbetet. Bara lite små grejer som ska fixas så kan jag slappna av sen. =) Har jobbat nu fredag-söndag. Och kör måndag, tisdag också sen ledig en dag. Skönt. =) Ska se när mötet blir av med chefen också.
Brände mig som fan på en kastrull idag. Fick ett snyggt litet märke. =P Och när jag kom i morse så hängde det en fin lapp på dörren som gjorde min dag! Mycket mer än så behövs inte för att jag ska komma igång. Har bästa kollegorna! Fick även höra igår att dom aldrig misstrott mig och att ingen kan ersätta de jag gör på jobbet. De värmer förbannat mycket hos mig!
Nu ska jag hem, dra med mig mor och köpa hårfärg sen träffa Neta som var 100 år sen känns det som sen eventuellt en fika med Johanna och Dennis. =) Love My friends<3

Min blogg, Min skrift!


Måndag den 14:e November 2011

Jag trodde verkligen inte att kroppen kunde ta så mycket stryk när man är sjuk och arbetar. Jag fick panik, tappade andan och visste inte vart jag skulle ta vägen. Har haft en sån jävla jobbig natt och vill aldrig uppleva det igen. Hade inte du legat brevid mig så vet jag inte vad jag hade gjort. Du är bäst! Min kropp sa ifrån efter idag så nu ska jag vila upp mig och va hemma och sova tills jag är frisk.
Det är skit jobbigt att må såhär verkligen piss!
Nu ska jag göra ett ärende sen tänker jag inte gå många meter.

Min blogg, min skrift!


Söndag den 13:e November 2011

Söndag idag och jag är sjuk.
Jag har feber, hosta och täppt i näsan.
En rejäl förkylning. Fy fan hatart.
De värsta är också när man ska sova och är täppt för jag andas genom näsan men ja kan ju inte de nu så därför blir de öken i munnen och vaknar flera gånger för att ja måste upp och dricka och fräsa näsan. Nä fy fan!
Va iaf på Ullared igår med Sara Anna Lina och Elin. Och Edvin och Daniel förstårs. =) Såg fram emot det men fy fan va folk de va. Jag blev idiot så det blev inte så långvarigt där nere.
Nästa gång jag åker ner så ska jag åka mitt i veckan. Mycket bättre. fick med mig lite julklappar osv men glömde ju massor. Nu har jag en ganska jobbig arbetsvecka framför mig. Ska verkligen försöka göra mitt bästa och hoppas på att kroppen inte säger ifrån. Är ju inte så jävla roligt att jobba när man mår såhär men jag ger mig inte i första taget! Nu ska jag chilla lite sen blir det nog en fika hos päronen.

Min blogg, Min skrift!


Onsdag den 9:e November 2011

Idag är jag ledig och de va faktiskt skönt. Skönt att få sova ut lite. =D
Men i morgon och fredag är det jobb igen. =) Sen på lördag går bilen till Ullared klockan 4.00 på morgonen.
Kommer bli riktigt kul då vi ska förbi Falkenberg en sväng också. =D
Jag känner mig väldigt glad och rätt nöjd med livet just nu. Allt börjar se ljust ut och slippa tänka på vissa saker.
Nu håller jag på och väntar i väntan på att åka iväg. =D

Min Blogg, Min Skrift!


Onsdag den 2:e November 2011

Redan inne i November och jag längtar nu faktiskt till snö och vinter. Vill se allt julpynt som kommer upp över allt i stan. =) Nästa vecka blir det förmodligen Ullared och det gillas! Jag och sambon åker dit. =) Då blire julklapps handling =D
Har fått mer timmar på jobbet, mycket bra. =D Köpte 7:e säsongen av Greys Anatomy igår på dvd så nu ska jag nörda några dagar. =D Love It<3
Nä nu är jag snart framme och ska arbeta av denna dag. =)
Grattis till min älskade pappa som fyllde i måndags <3 Och till min kära vän Lina Marketeg som fyllde år igår <3
Lägger även in en bild på 3 av 4 ny inköpta skor!

Min Blogg, Min Skrift!


RSS 2.0