Lördag


Jag Älskar Min Kimm Johansson Och Ingen Kommer Någonsin Kunna Ändra På Det!<3

Tisdag

Tisdag och det är snö ute =)
Igår var man ute och sladdade lite med gänget, även jag provade och sladda =) Hihi.
Innan hade man vart i skolan först sen åkte ja hem, gick hem till Anna och Mulla där man alltid blir bemött av VÄRLDENS FINASTE HUND EVO =) Är man ledsen eller nåt så gå till Evo, han gör en alltid glad =) (Mig iaf).
Sen gick jag Anna,  Mulla  till hundgården så hundarna leka av sig lite, och självklart när jag ska berätta någonting och är hur allvarlig som helst så skiter det sig. Jag förstår verkligen inte hur ja bär mig åt.
Skulle säga "Jag höll på att skita på mig" Men det blev "Jag höll på att skita pe mig" Och det lät riktigt kul faktiskt haha:P
Sen när man kommer på sig själv också att man sakt fel så blir man så chockad så ansiktet stelnar typ haha:P
Börjar faktiskt undra om jag verkligen är svensk haha:P
Annars var dagen/kvällen bra igår =)
Idag vaknar man med magkramper och har det fortfarande så jag fick va hemma idag från skolan.
Nu börjar det gå över, skönt det! =)
Jag har hittat en nyårsklänning också =)   Japp ja ska ha klänning för första gången i mitt liv. Den är riktigt fin =)
Sen har ja hittat en väska som ja vill ha också =) Men de fanns inget pris på den så ja hoppas inte den är så dyr =(
Nae nu ska ja göra annat tror ja.! Ha de fint gott fölk så hörs vi =)

Älskar Dej Kimm!<3

Peace Out Lenn!!!!!!!!!!          Check!!!!!!!!!!

Torsdag

Sitter på Facebook och har skaffat mig ett djur där haha:P de är värsta kul =)
Alla som är medlem där skaffa det hehe =)
Annars idag, blir det nog lugnt tror ja. Ska till skolan i morgon sen jobbar man på lördag.
Så det blir en lugn helg =)
Jag längtar till den 16:e December så jag kan åka och köpa massa julklappar =)
Hoppas Juhäänna vill följa med då =)
Hon har redan köpt en julklapp till mig och jag blir som en 3 åring haha:P måste veta vad det är haha :P
Jag har några ideer på vad jag ska köpa till henne men har lite svårt för att bestämma mig haha:P Kanske blir 2..? =)
Jag vet vad jag ska köpa till pappa iaf =) och kanske till mamma men resten är helt tomt hehe:P
Några förslag..?
Igår såg jag på filmen Walk The Line =) det var ett tag sen och den är så jävla bra =)
Jaha, nahe. Sla väl fortsätta med mitt djur sen göra lite annat =)
Ha det bra gott fölk så hörs vi =)

Älskar Dej Kimm!<3

Peace Out Lenn!!!!!!!!!!!          Check!!!!!!!!!!

Måndag

Måndag eftermiddag.
Har precis ätit mig en bit mat med Älsklingen.
I fredags var man ute på krogen med min Pulla bland anant. Vi var på förfest innan hos Simon och det var riktigt trevligt faktiskt. Jag och Johanna sjöng nog för kung och fosterland haha:P
Trodde ja skulle vara hes på lördagen men ja slapp, Skönt =)
på bussen sitter vi längst bak och sjunger där också, riktigt kul och det vart en lyckad kväll. Lite bilder kommer upp på bilddagboken, dock lite suddiga men vad förväntar man sig när man inte riktigt har alla hästar i hagen..? =)
Jaa annars har man väl inte så mkt mer att säga för denna gång tror ja...
Ha de bra gott fölk så hörs vi!

Älskar Dej Kimm Mest Av Allt För Alltid!<3

Peace Out Lenn!!!!!!!        Check!!!!!!!

Tisdag!

Kom precis hem till Älsko. Ska fixa lite och sen se DH med chips och dip å Cola=)
Var på Sjukhuset idag och kolla HbA1c och det var 7,3 det går neråt och neråt för varje gång ja är där nu så det känns jätte skönt faktiskt. Nu slipper man må dåligt hela tiden, min sjuksköterska sa det att ja ser mycket piggare ut nu och att ja verkar må bra, och de gör jag ju också. Tror ja iaf..? De känns så.
Ja har tänkt på en sak.
Jag har levt med diabetes i snart 8 år och det känns fortfarande som om jag inte är van vid det. För jag hatar att känna mig sjuk, jag hatar att varenda jävla dag så måste ja ta sprutor, få en ful bulle på magen, ta ständiga kontroller, äta rätt göra dittan och dattan. Det har ja gjort konstant i 8 år men varför känner ja mig fortfarande som en sjuk person..? Joo för att jag är en människa som har insjunknat i en sjukdom som jag kommer få leva med resten av mitt liv. Det syns inte på utsidan på mig, men ja kan lova att det känns så jävla hårt inne i mig att ja är inte en frisk människa att ja måste leva på rutiner och regler för att ja ska kunna leva över huvudtaget. Det skrämmer mig något så sjukt mkt att ja lever med en dödlig sjukdom. Jag ska inte göra det. Jag vill leva ett vanligt liv som mina vänner och familj gör. Varför får jag inte det..?
Varje dag när jag går upp ur min säng är min första tanke FRUKOST OCH INSULIN!
Jag känner mig som en hamster i en bur. Jag är låst med mig själv resten av mitt liv. Med mina sprutor mina blodsockerapparater, mitt druvsocker å allt.!
Jag har nog aldrig tänkt såhär innan men nu slog det bara till i huvudet på mig.
Jag vill kunna sova hur länge ja vill, va uppe i 3 dygn om ja vill, äta vad ja vill, fetmat godis dricka hur mkt läsk å alkohol ja vill... (gör ju lite av det endå) men jag kan inte inse för mig själv att diabetes är en så farlig sjukdom. Många tänker ju, Nae men vadå..? Några sprutor om dagen va gör de..? Även dom som inte har diabetes och inte förstår hur jävla illa de är.  Ja vill också kunna tänka så.
Fan ja mår dåligt när ja tänker på allt. Varför skulle just ja få diabetes..? Mamma fick ju fan 3 kids innan mig.
Jag känner mig annorlunda, de gör jag. Är jag annorlunda..? 
Jag har 1 önskan i livet, och det är att jag blir av med min diabetes, men det kommer aldrig hända. Jag vill inte sitta och ta sprutor vid matbordet när jag är 32. Åååh ja får lite smått panik.
Allting är så omvänt med diabetes. Har man dåliga värden får man inte äta eller dricka det, man får inte köra bil, syn lever benen i kroppen å allt försämras mkt fortare än på en vanlig människa. Varför ska jag vara den där "speciella" människan som alla måste ha koll på så inget händer...? Jag tycker synd om mina vänner och familj som måste "Ta hand om mig" Jag vill inte att ni ska bli medlidande för jag är sjuk.
Men jag heller inte tacka er nog för hur mkt ni betyder för mig för att ni hjälper och försöker förstå mig hur jag igentligen mår.
Tack för att mina vänner och min familj har hjälpt mig jag kan inte tacka er nog, jag kan verkligen inte göra det.
Jag blir nästan lite ledsen i ögat nu.
Dom här snart åtta åren har varit så sjukt jobbiga för mig. Jag har velat ge upp flera gånger, men jag vet att jag är stark och jag kan klara detta. Har jag klarat 8 år så klarar jag nog många år till.
Nae jag behöver en varm dusch nu. Ha de bra gott fölk så hörs vi!

Kimm Johansson Jag Älskar Dej!<3          Älskar även mina vänner och min familj!

Peace Out Lenn!!!!!!!!!             Check!!!!!!!!!!!

Måndag!

Japp då var den där jobbiga månagen kommen igen då man måste gå upp tiditg för att åka till skolan. Var hemma klockan 17.03 för att vara exakt och då var det mörkt. Mådde lite dåligt när man såg att det var mörkt när man kom hem från skolan.
helgen har varit kanon kul. I fredags fyllde kära pappa 50 år och då kom det lite gäster från pappas sida. Farmor, farfar mina 2 fastrar min farbror och hans 2 barn och hans sambo. Det var mycket trevligt må jag säga.
Sen satt jag Juhäänna tessan Rille Kimm och Simon och drack i Rille å Tessans rum, å vi sjöng å sjöng =) Sen gick vi på krogen, och jag å Juhäänna höll på att skita på oss för att den jävla brud var utklädd och äklig som satan i ansiktet.
Sen kom Älskling och hämtade oss (han drack inte) hehe.
Sen i lördags fyllde lilla pullan Lina ÄNTLIGEN 18 =) så jag var där och firade henne innan alla drog till krogen, jag följde inte med, hade gärna velat men det blev inte så.  Sen drog jag vidare till Pilla å Adis hallowen fest, kul var det där också. =) Älskling var utklädd till hora med Tommy å D3nni, riktigt kul =) Men tyvärr han jag inte se dom för dom frös och bytte om synd nog haha...  Juhäänna å Pilla var djävular tror ja haha:P Söta vad dom iaf =)
Sen kom det lite objudna gäster med det tog duktiga PillPill hand om =) Bra gjort =)
igår blev det slapp dag, var lite seg men inte så farligt hehe. Juhäänna och D3nni kom hem till Kimm så drack vi kaffe å te å fikade sen drog vi ut till brask sen när Robert å Sara kom så åkte vi å sladdade, fett halt. =) D3nni å Juhääna åkte med mig och Kimm Å dina fisar D3nni dom är inget å leka med dagen efter du ätit kebabbaren är en sak som är säker iaf. Haha fy faan :P 
I morgon är jag ledig och på onsdag å torsdag, de är skönt men måste plugga endå, har projektarbete sen teorin också =).
Nae nu ska ja glutta vidare på nätet sen lägga mig och mysa med min Älskling =)
Ha de så bra gott fölk så hörs vi!

Älskar Dej Kimm Mest Av Allt För ALLTID!<3

Peace Out Lenn!!!!!!!!!         Check!!!!!!!!!!

RSS 2.0