Torsdag!

Torsdag och världens skönaste väder. Har suttit hemma hos Lina ett tag på hennes altan och fått lite fin färg å bröst och armar å ansikte. Inte fel hehe! Fan fett skönt å bara sitta å dega i solen juh.! =) Måste göras om i morgon med en cider i handen! =)  Hopp varit i skolan idag, inte roligt fick skäll igen, hoppar av den där jävla skolan snart.! Palla med dom. Dom tror ju man är guds bäste barn.
Igår på kvällen åkte ja Kimm Rille å Tessan först till ÖB och köpte lite godis och läsk, i kassan stod det en äklig gubbe med världens ihoppackade vårtor bakom örat, inte så fräscht å han kan ju inte göra något åt det men det var inte så mysigt. Sen åkte vi 4 till lillsjön och grillade korv, värsta mysigt. Jag och Kimm köpte ett 30 pack korv haha, käkade fan 5st korv haha:P  och några gurkskivor på sidan, medans Tessan Rille å Kimm gottade sig med potatissallad som inte är så gott... (Tycker inte om det).
Det måste göras om snart. I morgon är det fredag då, GÖTT!!! Ska ut på krogen med Tessan, ska möta Johanna å Dennis å dom andra också senare på kvällen. Sen är det kryssning på söndag med haha!!! =) Fan va jag längtar! =) Nae nu ska ja tjata lite på pappa se om vi kan ut å övningsköra lite hehe! =) Ha de gott gött fölk!.


Elin Hjärta Kimm<3


Peace Out Lenn!!!!!         Check!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0